Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!

Mam nietypowy problem, w moim bmw 525 wedlug opisu jest nawigacja business. Czytnik CD/DVD w panelu jest tylko jeden, jak na zdjeciu:

http://www.fotosik.pl/aukcja/51725/43ef345728572e73.html#e

auto z 05.2005. Jednakze po wlozeniu plyty DVD z nawigacja (2007-1) oczywiscie w wersji business, na wyswietlaczu pojawia sie napis ze plyty nie moze przeczytac. Oczywiscie plyta jest sprawna. Oprocz tego w glownym menu i-drive'a mam tylko 4 opcje (clima,entertainment, OBC, communication) . Nie ma opcji "navigation". Czy to oznacza ze nie ma nawigacji? W jaki inny sposob moge sprawdzic czy posiadam nawigacje business?

Za wszelkie uwagi bede wdzieczny

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
jak i-drive nie pokazuje to albo nie ma albo się spsiło. Ja mam business i taki sam czytnik, ale to nie znaczy że masz nawigację. Według jakiego opisu masz nawigację?
PawełH
Opublikowano

Hey!

wedlug opisu z ksiazki serwisowej, dolaczona jest tam karta z opisem wyposazenia samochodu.

Z tego wynika, ze pozostalo mi podjechanie do aso i sprawdzenia, czy moze jest inny sposob?

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

Paweł H - czy widziałeś kiedyś jakąś E 60 bez navi ?????????? :shock:

Masz oczywiście wersję business tylko masz stary soft i nie widzi ci navi z 2007 roku.Trza udac sie do jakiegos lekarza albo do ASO na wgranie nowego softu.

Zresztą na fotce masz jak byk opcje NAVIGATION !

Opublikowano

Hej

No jasne że zdarzają się e60 bez navi. Wtedy zamiast opcji NAVIGATION w menu jest ON BOARD. Ty masz navi business. I czeka Cię niestety wymiana softu.

Pozdrawiam

Opublikowano
Paweł H - czy widziałeś kiedyś jakąś E 60 bez navi ?????????? :shock:

całe mnóstwo - choćby na mobile.de jak chciałem kupić swoje i szukałem optymalnego przebiegu i wyposażenia.

A skąd takie dziwne pytanie?

PawełH
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

witam szukam i szukam ale nic nie moge znalesc moze mi ktos powiedziec co to oznacza

S8SAA COUNTRY SPEC. RELEASE OF NAVIGATION Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

z gory dzieki pozdr...