Skocz do zawartości

woda pod kołem zapasowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś miał taki przypadek ? auto mam bezkolizyjne ale skąd tam woda tego nie wiem / kombi / mozliwe że od kabla antenowego CB ale wątpię w to , po tylaniu nic nie zauważyłem podejrzanego
Opublikowano
Miałem kiedyś podobna sytuację w innym aucie. Kompletnie mi zalało podłogę po trasie w deszczu. Okazało się że wypadła uszczelka wiązki przewodów i woda spływała mi do kabiny. Może to i od CB więc sprawdź uszczelki.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Poszukaj w miarę możliwości śladów wilgoci wokół wnęki na koło to pomoże Ci zlokalizować przynajmniej stronę przecieku. Ja sprawdziłbym uszczelnienie lamp tylnych i ewentualne otwory wentylacyjne z tyłu auta o ile takie występują w BMW.

Acha i jeszcze jedno, kojarzę że coś w audio miałeś dłubanego chyba. Z tego co pamiętam była zabudowa tyłu, może to wina tego montażu i "profesjonalistów" od CA.

Opublikowano
  • Autor
Poszukaj w miarę możliwości śladów wilgoci wokół wnęki na koło to pomoże Ci zlokalizować przynajmniej stronę przecieku. Ja sprawdziłbym uszczelnienie lamp tylnych i ewentualne otwory wentylacyjne z tyłu auta o ile takie występują w BMW.

Acha i jeszcze jedno, kojarzę że coś w audio miałeś dłubanego chyba. Z tego co pamiętam była zabudowa tyłu, może to wina tego montażu i "profesjonalistów" od CA.

Nie , tam nic nie było ruszane , woda byłą wcześniej ale... jakieś półtora roku temu montowałem hak , potrzebny był mi jak miałem remont mieszkania więc może przez to

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jakieś półtora roku temu montowałem hak , potrzebny był mi jak miałem remont mieszkania więc może przez to

No to najprawdopodobniej masz już przyczynę.