Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich.

mam problem ze swiatlami a mianowicie:

jak zapalam swiatla zapala mi sie kontrolka pomaranczowa...... (czyli sa to swiatla przeciwmgielne tak? wiec nie pawinna sie zapalac ta kontrolka)

swiadla przeciwmgielne sie wgole nie pala przy zalaczeniu ich..... (ani lewe ani prawe)

ost przy wylaczeniu samachodu i zgaszeniu swiatla zapala mi sie pomaranczowa kontrolka (slabiej swieci) i z tylu swiatlo przeciwmgielne prawe i przez noc rozladowany jest akumulator. Nie raz ma takie filmy:(

co to moze byc? pomozcie:(

Opublikowano
sprawdź masę przy lampach z tyłu jak i z przodu wyjmij włącznik i sprawdź czy kość dobrze jest osadzona , może woda sie dostała do bezpieczników,a jakieś przeróbki w instalacji nie były robione :shock:
Opublikowano
nie mam pojecia czy cos bylo rzerabiane ale jak kupilem go to palila sie ta pomaranczowa kontrolka zawsze jak byly swiatla wlaczone.... troche wody jest w lampie ale w tym czeronym plastiku a tam gdzie zarowki jest sucho ale jak odlacze kostke od lampy z tylu to dalej sie pali tak kontrolka:(