Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dozbieraj te 150zł i kup ALPINE CDA-9884R - świetna baza bursztynowe podświetlenie , kiedyś dokupisz dedykowany procesor za te 600zł i nie będziech chciał słuchać muzy w domu :mrgreen:
Opublikowano
to przY okazj jakie glosniki do tego ?z przodu to raczej 13 a z tylu mam puste dziury wiec moge kombinowac wiec co polecacie ja myslalem o jbl?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
to przY okazj jakie glosniki do tego ?z przodu to raczej 13 a z tylu mam puste dziury wiec moge kombinowac wiec co polecacie ja myslalem o jbl?

JBL jest przereklamowane , stare wersje jak pamietam GTO były ok ale.... zrób wszystko żeby tam zmieścić 165mm/ pierścienie / , coś nie wierze w to ze masz 130mm no ale jak tak piszesz - z 13 nic nie zrobisz , troszkę się rozpisałem w tym wątku możesz poczytać

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=83350&start=15

Opublikowano
no mierzylem i kolezka mowil ze tam sa 13.moze i tak zrobie.zalezy mi na naprawde fajnym graniu ale nie koniecznie profesjonalnym.czemu koniecznie 16?to 16 bylyby z przodu i z tylu?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano
no mierzylem i kolezka mowil ze tam sa 13.moze i tak zrobie.zalezy mi na naprawde fajnym graniu ale nie koniecznie profesjonalnym.czemu koniecznie 16?to 16 bylyby z przodu i z tylu?

wiadomo że 13 nie zagra tak jak 16 ale chodzi o czystość a nie o głośność dżwięku , dobre 13 + dynamat extreme w drzwi powinno dać dobry efekt.

Nie chodzi o profesjonalny sprzet ale o kompromis między ceną a jakością dżwięku , ja byłem przekonany na 100% że mam 13 z przodu ale jednak były 165mm , z tego co wiem każde BMW jest inne