Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ObiŁo się się coś o oczy (chyba nawet na naszym forum), że jeśli auto ma ważne badanie techniczne (Dekra) to przy I rej w Polsce nie muszę robić polskiego przeglądu technicznego. Czy wie ktoś coś na ten temat?

Opublikowano
ja slyszalem na TvnTurbo o tym ze trybunal europejski ma sie za to wziasc gdyz Polska nie moze podwazac wlasnie badan pojazdu przeprowadzonego chocby w Niemczech- kolejny krok gdzie zdziera sie z nas kase nieslusznie.
Opublikowano
a ja czytalem w gazecie (jakos w tygodniu), ze Ministerstwo Infrastruktury ma gotowy projekt, wg ktorego zagraniczne bad. techniczne maja byc respektowane w Polsce. pozostaje Ci tylko poczekac na przejscie drogi legislacyjnej... czyli jeszcze troche zejdzie :roll2:
Opublikowano
a ja czytalem w gazecie (jakos w tygodniu), ze Ministerstwo Infrastruktury ma gotowy projekt, wg ktorego zagraniczne bad. techniczne maja byc respektowane w Polsce. pozostaje Ci tylko poczekac na przejscie drogi legislacyjnej... czyli jeszcze troche zejdzie :roll2:

Dzięki,

Jutro będę rejstrowaŁ, więc chyba ... nie dadzą rady.