Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po urwaniu przewodu cisnieniowego olejowego do skrzyni biegow zaczely sie dziac komplikacje ze skrzynia w mojej beemce...

auto nie reaguje na zaden z biegow do przodu natomiast wsteczny dziala bez zarzutow..

jaka moze byc przyczyna, ile mie to moze kosztowac i gdzie to moge naprawic

czy moge to naprawic domowymi sposobami

..pomocy.......

Opublikowano
a niemoże tu ktos odpoiedzieć prosze was ludzie zlitujcie sie :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
noi przeczytałem wszystko i takiego problemu nie znalazłem
Opublikowano

Witam

Tak szczerze mowiac nie bardzo wiem w czym rzecz ale napisz w jakich okolicznosciach urwal Ci sie ten przewod.Chodzi mi o to czy w czasie jazdy czy na postoju i czy miales wlaczone D

Rozumiem ,ze wymieniles juz przewod /ile kosztuje?/ i uzupelniles olej.

powiedz ile weszlo i jaki masz stan .?

Wspolczuje ale moze to jakies glupstwo

:? pozdrawiam

Opublikowano
Moga to byc klopoty z ukladem sterowania.Wadliwa praca odśrodkowego regulatora cisnienia.Napewno mymieniles olej po tym wypadku z przewodem.Po zmianie oleju Dexron II na Dexron III mogly tez wyjsc uszkodzenia w/w ukladu.Lub tez zle zamocowanie filtra,tzn sruby ktorymi dokrecasz filtr jednoczesnie mocują płytę sterowania do obudowy skrzyni. Podales tylko ogolne informacje wiec ciezko jest mi cos powiedziec.

Rekin Król Szos!

Gaz do kuchenki nie do samochodu a na prąd to odkurzacz!

Opublikowano

dzieki za porady.... juz zrobilem tzn. dalem do naprawy i jest ok. w sumie wyszlo 1500 zl, deko mnie skasowali... ale jestem gotow na koszta dla mojej beemki jeszcze raz dzieki...

ps. przewod urwalem w czasie jazdy czyli na "D" (w sumie nie wiedziałem ze pekl) i jechałem dotad az mi autko staneło...