Skocz do zawartości

kierownica wielofunkcyjna/tempomat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HEJ,MOJA BMW 320D E46 M47N OBENIE NIE POSIADA TEJ FUNKCJI

CZYTAJAC FORUM STWIERDZAM ZE JEST TO MOZLIWE W MOIM MODELU.NIESTETY DEALER POWIEDZIAL ZE TEN MODEL NIE MA TAKIEJ OPCJI NIC SIE NIE DA ZROBIC.

NIBY TO JEST TAKIE PROSTE ALE W TYM MODELU NIE MOZLIWE

CO WY NA TO?CZY JEST NA TO SPOSOB?CZY KOMP NIE MA TEJ OPCJI?

6BIEGOW BEZ TEMPOMATU-PORAZKA!

Opublikowano

ha

dealer w londynie powiedzial ze nie jest to mozliwe ,jedynie mozna podloczyc funkcje radia.nie wiem jaka jest w tym prawda. ja sam z kolei nie chce sie dobierac i czegos uszkodzic,

instrukcja pdf pokazuje to dosc jasno lecz nie jestem pewien tego oznaczenia silnika m47n.jest wzmianka o m47tu a nie ten.nie wiem......

Opublikowano

To wydrukuj tę stronę i pokaż swojemu dealerowi. Wersja dla kierownicy po prawej stronie również istnieje.

Moja E46 jest 2002r i dokładałem multifunkcje samodzielnie, nie wymaga żadnego kodowania i działa pięknie.

Opublikowano
czy instalacja jest standardowa do tego typu silnika czy rozni sie pewnymi podpieciami w pinach.plik pdf nic nie wspomina o tym typie silnika.niezby jasno to widze.jak sobie z tym poradziles??