Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z nivo po włączeniu auta kompresor nabija poduszki na maksa na komputerze ukazuje się komunikat -regulacja poziomu zawieszenia po krótkiej chwili auto zaczyna opadac no normalnego poziomu może ktoś miał z czymś takim do czynienia i może mi pomóc pozdrawiam
Opublikowano

Poszedł któryś miech.

Napewno samochód nierówno stoi, chyba że poszły oba.

U siebie tak miałem. Koszt jednego to 650 zł plus wymiana. Sama wymiana jest banalnie prosta i gdybym teraz musiał to zrobiłbym to sam. Wtedy dałem do mechanika i skasował 50zł za strone takze nie tragedia.

pozdrawiam

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Opublikowano
dzięki za podjęcie tematu ale to chyba nie to auto nie opada na żadną stronę i trzyma poziom tylko przy odpaleniu zaczyna pompowac w miechy na ful po czym opuszcza do normalnego poziomu i można jechac nie wiem czy przypadkiem niema tam jakiegoś czujnika który reguluje poziom zawieszenia może to coś w tą stronę pozdro
Opublikowano

Zobacz, z tyłu na wachaczu jest taka smieczna kostka do której dochodzi kabelek. Zobacz może kabelek sie poluzował, albo cos nie kontaktuje, bo jak widziełm u mnie to tam zawsze jest pełno błota.

Poazytym chyba na kompa trzeba bedzie się przejechać bo inaczej to wróżenie z fusów

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.