Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

1 Problem z mocą jest taki, moje auto ma tak jak by muła(brajuje mu mocy prz starcie) czym to może być spowodowane. Rozrząd nowy, świece nowe. Auto jest na gazie ale problem jest taki sam i na benzynie.

2Drugi problem to rozładowany akumulator po całonocnym postoju, gdy podłącze żarówkę 12v5w pomiędzy przewód plusowy a plusową kleme akumulatora to ta żarówka zaświeci- i to napewno nie jest normalne. prosze o pomoc.

Opublikowano
da radę żarówką ale trzeba mierzyć poszczególne odbiorniki wyciągaj bezpieczniki po kolei i patrz gdzie jest prunt bedziesz wiedział gdzie ejst złodziej

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kamil z której części mazowieckiego jesteś jak blisko mnie to zaleć coś zaradzimy :D dobrze Ci któryś z kolegów radził żebyś sprawdził obcy pobór amperomierzem,najczęściej zżerają baterię żle podłączone radio,światełko w bagażniku i alarm bo sprawdzając pobór miałeś otwartą pokrywę silnika i alarmu nie załączałeś.Tyle można podpowiedzieć na odległość .
Opublikowano
No ja jestem z okolic Garwolina. Jedno jest pewne, alermu nie mam więc to nie on. Radio? sprawdzałem odłączane było i dalej to samo. Przypuszczam że to może być coś z centralnym zamkiem, ale któż to wie... Narazie i tak przy niej nie mogę grzebać bo mi drugi samochód padł i tylko beemka została więc narazie muszę sie mordować tak jak jest(na noc odłączam aku i tyle)