Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi się też wydaje że jak panewka wali to cały czas i do tego głośno.Także powodzenia oby to była jakaś guma lub poducha.Jak się dowiesz co jest grane napisz.Pozdro
dresta30
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dziś odebrałem samochód od mechanika i jak narazie jestem zadowolony.Samochodem nie szarpie juz jadąc bez gazu,zarówno na jedynce,dwójce jak i wstecznym.W korku też można wolno się toczyć bez gazu.Nie ma walnieć po wciśnięciu sprzęgła.Biegi jakby lepiej wchodziły i sprzęgło lepiej jakby działało!Po rozebraniu tylnego zawieszenia wyszło ze tuleje wchodzące w próg były zużyte(nie waliły na dolach!)sworznie w wachaczach te od strony kół też miały luzy.Muszę jeszcze sprawdzić wszystko po dłuższej jeździe jak to będzie się zachowywać.Póki co nie słyszę niepokojących stuków spod auta :wink: a co warkotu to ponoć skrzynia,wydaje mi sie ze zmieniłem na taka jak miałem :!: nie wierzyłem że tylne zawieszenie może mieć taki wpływ na szarpanie :shock: