Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ostatnio kupiłem BMW 325 tds - która jest w miarę bardzo dobrze wyposażona : klimatronik dwu strefowy , asr , 2 poduchy skóra - i zastanawia mnie dlaczego nie ma OBC ?! Czy to możliwe ż ebyły takie opcje bez Komputerów ? Czy już ktoś przeprowadził demontaż ? :) Aktualnie zamiast OBC mam zwykły zegarek .

Moje pytanie brzmi czy mogę kupić obc jeśli tak to ilu przyciskowe ? I czy to wymaga jakiejś dużej ingerencji elektro-mechanicznej ? :D

Edytowane przez optyk
Opublikowano
mam nadzieję że się dowiesz tak samo wielką jak to że nikt w tym temacie tego nie napisze :nienie: tyle o tym było na forum że szkoda słów kolejny temat bez celu UŻYJ OPCJI SZUKAJ!!!

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Kolego może i jestem nowicjuszem ale nie głupkiem przejrzałem wszystkie posty wpisując w szukaczce "OBC" i niestety żaden nie odpowiedział na moje pytanie gdyż ja nie chcem zmenić OBC z 7 na 11 tylko założyć z 0 na 11 :) . A jeśli nawet coś przeoczyłem to zamiast odrazu krytykować może pomuc np. wysyłając linki starszych postów. Bo skoro pytam to znaczy że nie ZNALAZŁEM albo źle szukałem ...
Opublikowano
a dziękuje kolego już to przejżałem wcześniej z tymże dalej głowny bohater chce zmienić z 7 na 11 przycików a ja chcem z 0 na 11 :)