Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Wiem ze o olejach było milion razy ale mam pytanie co do oleju z beczki.Chciałbym zmienic z mobila s 10w40 na polecany na forum liqly moly 10w40.W okolicznych sklepach nie znalazłem takiego w oryginalnych opakowaniach,może słabo szukałem...W jednym miejscu był z beczki.Beczka oklejona z góry,napisy w jakimś języku obcym.Sprzdawca mówił ze to 100%oryginał.Widziałem tam ruch,były inne auta w których wymienieno oleje.Warto tam kupic taki olej?cena 25zł za litr ale to mniej ważne,liczy sie silnik!prosiłbym o rzeczowa pomoc.Jutro bym kupili wymienił bo tylko w sobote mam czas
Opublikowano

Olej z beczki kupuj tylko od pewnego sprzedawcy - nieuczciwe firmy wlewają do beczek po markowych olejach znacznie tańsze produkty.

Warto też sprawdzić oferty dużych sieci serwisowych lub hurtowni motoryzacyjnych, które coraz częściej sprzedają oleje pod własnymi markami.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW