Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekawi mnie jedna sprawa. Czy u was w radiach podczas sluchania CD na wyswietlaczu pojawia sie czas odtwarzanego utworu? U mnie jest tylko wyswietlany numer porzadkowy utworu i tak sie zastanawiam, czy mam wersje 'bieda', czy tak maja wszystkie (troche byloby to glupie), czy jestem nieswiadomym uzytkownikiem, ktory nie wie jak przelaczyc funkcje?
Mariusz
Opublikowano
Kolego mi się też wyświetla tylko numer utworu. Generalnie to radio ładnie gra, ale jest bardzo biedne. Teraz za 300 lepsze dostaniesz, przynajmniej pod względem funkcjonalnosci.
Opublikowano
Teraz za 300 lepsze dostaniesz, przynajmniej pod względem funkcjonalnosci.

Pod wzgledem funkcjinalnosci to pewnie tak, ale moim zdaniem dokladane radio (nieoryginalne) w E46 wyglada beznadziejnie.

Mariusz
Opublikowano
Oczywiście, że tak. Ja nawet nie pomyślałem, żeby w ogóle radio zmieniać. Chodzi mi tylko, że auto mam z 2003 roku, a radio na cd nie obsługuje MP3 :mad2: . Nie będę tu wspominał o innych formatach, a o usb to pomażyć można. Niemniej jednak mogli chociaż zrobić jakieś wejscie aux tak, żeby można było podłączyć jakiegoś plajera.
Opublikowano

To by bylo jakies rozwiazanie.

Ile dales za takie udogodnienie? (pamietam ze byl juz jakis temat z tym zwiazany)

Mariusz