Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Próbuje wgrać jakiś nowszy soft do mojej E38 2001r. MKIII i za każdym razem powtarza się ta sama sytuacja czytnik woła soft V17, próbowałem różne softy i w dalszym ciągu to samo.

Może ktoś z was miał podobny problem i ma jakiś patent na rozwiązanie problemu.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak nagrać na płytę to co udostępnił kolega coboss730d bo próbowałem już Nero, Clona, ImgBurn i za każdym razem system Windows nic nie pokazuje na płycie. A jak już się to nagra to jak to zastosować w przypadku kiedy wyświetlacz prosi o Key-cd ?!?!

Dzięki za podpowiedź

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak nagrać na płytę to co udostępnił kolega coboss730d bo próbowałem już Nero, Clona, ImgBurn i za każdym razem system Windows nic nie pokazuje na płycie. A jak już się to nagra to jak to zastosować w przypadku kiedy wyświetlacz prosi o Key-cd ?!?!

Dzięki za podpowiedź

Po nagraniu windows nie widzi tych plików.Gdy czytnik zażąda po prostu wkładasz płytę i czekasz aż wyjdzie.

Opublikowano

Dzięki za info

Tak właśnie zrobiłem tyle że nie wiedząc wcześniej ze windows nie widzi nagrałem chyba z 5 płytek ;) .... Ale już wszystko chodzi i co dziwne system pokazuje SW 3-1/64 ... a w którymś poście czytałem że do MK3 najnowsza jest v63 ?!?

Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
64 bo wgrałeś zmodyfikowany tzn. z językiem PL.