Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!! Tydzień temu kupiłem X5 3,0d 2001r. pech chciał, że przy ostrzejszym starcie na swiatłach zapaliły się kontrolki(abs,dsc). Komputer wykazał padnięty sensor abs w prawym przednim kole. Lecz nurtuje mnie jedno gdy odpale to kontrolki się nie palą ale przy delikatnym hamowaniu pedał pulsuje i coś obciera ,że odczuwam to na kierownicy, zanika to gdy kontrolki się zapalą. Czy takie są obiawy walniętego sęsora??? proszę o pomoc. Dzięki..... :modlitwa: :reading2:
Opublikowano
po pierwsze radzę nie startowac dynamicznie tym 3,0d ponieważ do 2003 r x5 miało skrzynie GM a one nie lubią dynamicznej jazdy to taka rada . wracając do tematu możliwe że czujnik na wtyczce jest tylko poluzowany
Opublikowano
Witam i dzięki za odpowiedż ..... wymieniłem czujnik i wszystko działa jak należy,,,Myslałem jak wersja sport to tak można???? :jawdrop: