Skocz do zawartości

czy tylne swiatla 2000+ pasuja do modeli starych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy tylne swiatla po 2000 pasuja do modeli starych?

na allegro ktos sprzedaje diodowe swiatla i pisze, ze pasuje do modeli po 2000 roku

wiec to mnie troche zastanowilo

sprawa 2, zastanawiam sie czy nie kupic starszej e39 i nie zmienic swiatel na ringi i tylnych

+ przedniego zderzaka z halogenami od modelu 2000+

ktos moze wie ile mniej wiecej moze kosztowac przedni zderzak 2000+ z halogenami??

chyba innych roznic nie bylo zewnetrznych jesli chodzi o lifting 2000?

i jeszcze jedna sprawa, np w e34 mocniejsze v8 mialy szeroka nerke i maske z szerokim wyzlobienie,

czy w e39 z jedego roku sa jakies roznice miedzy np 528 a 540? czy tez byly jakies drobne szczegoly?

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Witam!

Tylne pasują ale chyba trzeba otwory nowe wywiercić...poczytaj na bmwtips.com tam masz dużo opisane jak to zrobić i co w ogóle trzeba...Nie jestem pewny ale może komp fiksowac że żarówki są przepalone-i trzeba będzie robić tkaie obejście jak przy ringach-sprawdz na tamtej stronce :cool2:

Jak już to lepiej przedni zderzak kupić od M5...bo to znikoma zmiana na model-zobacz na forum w zdjęciach moja jest na ringach i zwykły zderzak :cool2:

Co do innych zmian to inna tapicerka we wnetrzu i chyba troche inne listwy szły z zewnątrz...Jeszcze też nie jestem pewny czy całe listwy boczne nie są inne...

Tak na marginesie to najbardziej rzucają się światła :norty: reszte to zobaczy ktoś co zna sie więcej na BMW :cool2:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
czy tylne swiatla po 2000 pasuja do modeli starych?

na allegro ktos sprzedaje diodowe swiatla i pisze, ze pasuje do modeli po 2000 roku

wiec to mnie troche zastanowilo

sprawa 2, zastanawiam sie czy nie kupic starszej e39 i nie zmienic swiatel na ringi i tylnych

+ przedniego zderzaka z halogenami od modelu 2000+

ktos moze wie ile mniej wiecej moze kosztowac przedni zderzak 2000+ z halogenami??

chyba innych roznic nie bylo zewnetrznych jesli chodzi o lifting 2000?

i jeszcze jedna sprawa, np w e34 mocniejsze v8 mialy szeroka nerke i maske z szerokim wyzlobienie,

czy w e39 z jedego roku sa jakies roznice miedzy np 528 a 540? czy tez byly jakies drobne szczegoly?

Przednie swiatla zalozysz bez problemu

Tylne tak jak napisal kolega trzeba dowiercic jeden otwor i przypilowac

pol centymetra blachy zeby nie haczylo o plastik swiatla.

Z kontrola zarowek nie bedzie problemu.

Z roznic ja dopatrzylem sie innych listew bocznych, inne zderzaki,

nieco inaczej przeszyta tapicerka, inne lusterko wewnetrzne, inna

kierownica i airbag (podobna ale glowna roznica to ze poduszka ma

dwa naboje zamiast jednego), nerki z szerszym chromem reszta to jakies detale chyba.

PS wejdz sobie na www.realoem.com tam w ktoryms miejsce chyba w

accessories and retrofittings jest taki fajny rysunek "2000 facelift"

tam sa wymienione wszystkie czesci ktore sie optycznie zmienily

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl