Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ściagnołem (bmw 2008-2 SE western & eastern europe professional (idrive) ) ale w moim E90 nie czyta

Druga mampka w e39 MK IV (bmw 2008-2 SE high (non-idrive) with ALL EU SPEED CAMS ) śmiga ale bez kamer .

Nie wiem jak u WAS ?

Edytowane przez doktor1975
Opublikowano

Panowie,

Czy będzie to chodziło w x5(e53) mk4?

(bmw 2008-2 SE high (non-idrive) with ALL EU SPEED CAMS)

Jak tak, to na jakiej płycie i jak to nagrać, jakie firmware musi być?

Opublikowano (edytowane)

Powinno chodzić !Wgraj soft v31 .Nagraj na Verbatimie programem ImgBurn z małą prędkością .

link do softu :http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=24276&postdays=0&postorder=asc&start=180

Edytowane przez doktor1975
Opublikowano

Zastanawiam się jaki jest najnowszy soft do navi professional idrive . Nie chce czytać płyty dual layer może to wina softu lub czytnika w E90 ?

Wyskakuje nowa wersja DVD .Wychodzę z systemu czekam 5 minut robie restart i klapa .Wkładam stara mapę i chodzi .

Chyba nie ma sensu kupować w serwisie jak ma wyjść Professional z mapą Polski 2009-1.

Opublikowano
Zastanawiam się jaki jest najnowszy soft do navi professional idrive . Nie chce czytać płyty dual layer może to wina softu lub czytnika w E90 ?

Wyskakuje nowa wersja DVD .Wychodzę z systemu czekam 5 minut robie restart i klapa .Wkładam stara mapę i chodzi .

Chyba nie ma sensu kupować w serwisie jak ma wyjść Professional z mapą Polski 2009-1.

Hej. Ze tego co mi wiadomo to musisz mieć w samochodzie soft po 2005 roku. Wtedy bez problemu czyta DVD-DL, ale nie wiem czy u wszystkich. A co do samej mapy to jeszcze w tym roku (pod koniec) będzie wersja 2009-1 która będzie być może dokładniejsza niż obecna.

• 1 miesiąc temu...