Skocz do zawartości

Oświetlenie wnętrza padło, gdzie szukać usterki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robił mi ostatnio jeden mechanik rączkę od otwierania maski i od tego momentu po otwarciu drzwi, nie zapalają mi się lampki w kabinie (środkowa z przodu oraz tylne dwie na tyłach na słupku). Gdzie szukać usterki ? ;/
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
Joshi ja wiem, że to zabrzmi głupio, ale czy przełącznik jest prawidłowo ustawiony, tzn. w środkowej pozycji? :mrgreen: Może facet specjalnie odłączył światło, robiąc rączkę przy otwartych drzwiach :mrgreen:
:)
Opublikowano
Przełącznik jest w dobrej pozycji :) Może inaczej - czy gdzieś tam za maskownica głośnika koło rączki maski jest coś (guzik, kabel, coś) co jest odpowiedzialne za światło w kokpicie ?
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano

u mnie paliło bezpiecznik oświetlenia wnętrza a zwarcie miałem w przednim lewym reflektorze (zwarcie było na postojówkach, też po wizycie w warsztacie :duh: )...

ściągnij osłonę głośnika, tam gdzie jest klamka otwierania maski i zobacz, czy jakiś kabel nie jest przeciąty, skoro tam było grzebane.