Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka!

kupiłem autko od koleżki i on virusował 530d u seby własnie!!! nie mogłem bliżej zagłebić sie w to ponieważ kolezka jest na dłuższych wkacjach( jakies PARE LAT ;-) w papierach miałem własnie wykres seby i karte gwarancyjną na dwa lata ! Ponoć 222 KM i 463 Nm !!!

rozmawiałem z gościem i mówił ze robił moją betę !

Autko chodzi bez zarzutów ciagnie od dołu niesamowicie, wyprzedzanie max ! spalanko też okej i wcale za dużo nie kopci !

kiedyś Golf II, Ibiza Cupra Look, Golf IV, e36 320 coupe, A3 1.9 TDI 136KM teraz

530dA e39 222,9 HP i 463 Nm

No i z przyczyn..... 316i e36 sedan --->>> e36 318is coupe !!!

Opel Vectra - Kia Cerato 2.0 Crdi - Kia Ceed 1.6 Crdi

Teraz 320i e90 150 KM aut.

Opublikowano
A może zamiast pchać to g**** do auta lepiej uzbierać więcej pieniążków i pojechać do profesjonalisty ? np. Masters Tuning ?
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
ja robilem u Mastersa. bylo koszmarnie drogo, ale nie mam problemow z automatem, jak rowniez z silnikiem. zrobilem z chipem juz ca 40 kkm. jest idealnie tak jak chcialem.
DIESEL POWER