Skocz do zawartości

Problem z rozrusznikiem a może coś innego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu mam problem z odpaleniem samochodu, może jakoś nie bardzo ale słyszę, że dziwnie chodzi rozrusznik tzn. kiedy kręcę słychać przerwy w obrotach, a wczoraj wieczorem miałem sytuację taką, że słychać było automat a rozrusznik się zatrzymał. W związku z tym proszę o pomoc. Co to może być? Na moje oko i wiedzę to mogą być szczotki w rozruszniku ale może ktoś mi to przybliży, może ktoś miał podobny problem...

Opublikowano
Powienieneś wyciągnąć i wtedy wszystkiego sie dowiesz, bo w sumie innego wyjscia niema. Tez stawial bym na szczotki.

No tak najlepiej wyciągnąć i wtedy zobaczyć, ale właśnie o to mi chodzi żeby w miarę być pewnym co to jest bo nie bardzo mam jak sam wyciągnąć rozrusznik a jak oddam do warsztatu to już dobrze mieć część a niestety na miejscu nie dostane u mnie w mieście tylko muszę wcześniej zamówić więc dobrze wiedzieć co :|