Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów

posiadam BMW E-34 z silnikiem 3,5l problem polega na słabych osiąg bemki byłem już na komputerze i według diagnozy wszystko jest oki ale auto nie przyśpiesza tak jak powinno po wciśnieńciu gazu najpierw się zastanawia a potem się wkręca na obroty ale jakoś tak słabo jeszcze jedno pali mi się cały czas ASC i nie działa tempomat może ktoś z kolegów mi pomorze bo już nie mam pojęcia co jest grane Surprised Mad

Opublikowano

tak , dziala

niby wsio jest ok , ale samochod nie ma tej mocy , ma moc prawie taka sama jak na gazie i na komputerze byl sprawdzany i niby nie bylo zadnych bledow :?

Opublikowano

jaki masz gaz?jeśli 1 lub 2 gen to czym prędzej się go wywal.zdejmij chociaż mikser na chwilę i zobacz jak wtedy się zachowuje auto

pozdr.

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
witam kolegów

posiadam BMW E-34 z silnikiem 3,5l problem polega na słabych osiąg bemki byłem już na komputerze i według diagnozy wszystko jest oki ale auto nie przyśpiesza tak jak powinno po wciśnieńciu gazu najpierw się zastanawia a potem się wkręca na obroty ale jakoś tak słabo jeszcze jedno pali mi się cały czas ASC i nie działa tempomat może ktoś z kolegów mi pomorze bo już nie mam pojęcia co jest grane Surprised Mad

Jeśli masz aktywne ASC,tak właśnie się dzieję,że jak chcesz energicznie przyspieszyć to zamuli go na chwilę(żeby koła nie zabuksowały)i wtedy przyspiesza,ale przyczyn może być wiele np.zużyty wałek rozrządu co w m30 zdarza sie bardzo często i zabiera to sporą część mocy.

Nur bmw e32