Skocz do zawartości

Sterowanie siedzeniami i lusterkami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam nietypowy problem, otuż sterowanie siedzeniami jak i lusterkami działa na odwrót: przysuwam siedzenie ono mi sie odsuwa, opuszczam ono sie podnosi itd. wszystko na odwrót i to samo z lusterkami... Może ktoś pomoże, nadmieniam że odłączałem akumulator i to nie pomaga...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem czy Ci to pomoze bo akurat nie mam sterowanych elektrycznie siedzen. Mialem podobne perypetie z elektrycznymi szybami. Chcialem otworzyc przednia otwierala sie tylna, chcialem zmknac tylnia prawa, otwirala sie przednia lewa, nigdy jak ja chcialem:) okazalo sie ze to sterownik od szyb. Wymienilem i teraz dziala wszystko jak nalezy. Sprawdz moze to cos podobnego.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Silver 86 stało sie to wówczas kiedy rozładował mi sie akumulator na skutek uruchomionego alarmu w garażu...po podłączeniu do prostownika i naładowanium zdejmowałem kleme z akumulatora zostawiałem na dłuższy czas i nic sprawdzałem bezpieczniki przełączniki styki kable wszystko co na wierzchu i dalej nic...

Raz udało mi się to zmienić kiedy wcisnąłem przycisk pamięci ustawienia fotela ale przy ponownym rozruchu znowu to samo...

Ta sama sytuacja z redulacją kierownicy i co najgorsze lusterka, prawe opuszczało się do dołu przy włączonym wstecznym potem wracalo na swoje miejsce a teraz wariuje i tzreba za każdym razem regulować...

Opublikowano

Bandegras....Dzięki.. No właśnie tylko gdzie szukać tego sterownika, jak ktoś wie będe wdzięczny....

Przypominam sterowniki lusterek siedzeć i kierownicy.... hmmm szyberdach chodzi nawet prawidłowo...hahah