Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , zmieniłem fabryczne głosniki a lepsze ze zwrotnicami i straciłem

głos w telefonie , tzn. mnie dobrze słychać ale ja ledwo słyszę osobe jak i również sygnał telefonu , co sie mogło przestawić ? czyżby ma wpływ bezpośrednie podpięcie kabli przez wzmacniacz i dopiero na przednie głosniki ?

Opublikowano
Głośniki oryginalne mają 2 cewki. 1-sza do radia, 2-ga do telefonu. Ja po zmianie głośników musiałem dołożyc dodatkowe tylko do telefonu. Niestety nigdzie nie mogłem dostać głośników o takiej samej budowie jak oryginały. Dziwne, że nie działą to wszystko na normalnym głośniku, bo przecież radio się zcisza do zera jak działa telefon. Może jakiś spec się wypowie. Pozdr
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
Opublikowano
Głośniki oryginalne mają 2 cewki. 1-sza do radia, 2-ga do telefonu. Ja po zmianie głośników musiałem dołożyc dodatkowe tylko do telefonu. Niestety nigdzie nie mogłem dostać głośników o takiej samej budowie jak oryginały. Dziwne, że nie działą to wszystko na normalnym głośniku, bo przecież radio się zcisza do zera jak działa telefon. Może jakiś spec się wypowie. Pozdr

no właśnie tu jest chyba problem , w głośnikach , słyszę delikatnie ale bardzo cicho jak ktoś do mnie mówi , ciekawe czy mnie słyszą normalnie ale chyba tak, czyli przy sprzedaży auta najlepiej kupić jakieś oryginalne i wymienić

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz mi napisać jak je podłączyłeś i gdzie i moze jakie bo chyba nie 160mm tylko do telefonu , na pewno wtedy radio sie automatycznie nie ściszy no ale pal licho