Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam w e38 telefon ale nie mam pojęcia jak on działa niczym nie mogę go włączyć żadnym przyciskiem co zrobić jak go uruchomić na dodatek wsadzam kartę startowa niemiecka i tez nic.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Włącza się przyciskiem na którym jest kółko z kropką, poza tym telefon działa u mnie tylko kiedy ruchomy podłokietnik jest w tylnym połozeniu- jak przesunę do przodu to wszytsko gasnie - być może u ciebie jest jeszcze bardziej coś wyrobione. Jak sobie juz z tym poradziłeś to napisz jak.

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Odświeżam temat bo też mam ten sam problem. PS o jakiej karcie startowej mówisz? Oprócz sprawdzenia wszystkiego co możliwe znalazłem, też coś w bagażniku. Jest tam długie wąskie cosie pewnie centralka od telefonu. Jest tam miejsce na jakąś kartę ale nic tam nie mam. Powinienem mieć? Jeżeli tak to co?
Opublikowano
To jest drugi czytnik karty sim. Tam włóż kartę i sprawdź czy telefon działa.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Właśnie, że nie :/ jak będę miał chwilkę to zajrzę czy nie jest odłączony bo grzebałem tam ze zmieniarką może pociągnąłem kable. Albo po prostu siadł :/ tyle tylko że na diagnostyce nie było nic o telefonie aby był uszkodzony
Opublikowano

to co kolega wspominał o czarnej puszcze ja ja odłączyłem. radio mi zanikało jak podgłaśniałem na max-a to raptownie sie ściszało i odnowa podgłaśniało włączało sie wyłączało jak odłączyłem puszkę radio zaczeło działać. jak miałem podłączoną puszkę to tel reagował na przycisk z kółeczkiem ale nic sie nie włączało na wyświetlaczu na chwile gasło radio. poza tym na moim monitorze od navi niema napisu tel tak jak widzę u innych np allegro. ma ktoś pomysł o co be bo sama słuchawka tez nie działa. pomocy.

PS

a do tego na wyświetlaczu navi pojawiły mi sie jakieś paski kolorowe od góry do dołu.