Skocz do zawartości

330xd osłony silnika, skrzyni beigów i tylnej cześci podwozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam E46 330xd kombi pod moim autem brakuje kilku osłon a mianowicie pod silnikiem , skrzynią biegów i w tylnej cześci podwozia okolice pod akumulatorem i miedzy zbiornikiem paliwa a miejscami na nogi pasażerów z tyłu. Czy ma ktoś może zdjęcie podwozia auta żebym mógł zobaczyć czego brak i czego szukać??
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tyłu też nie mam osłon, patrzyłem na inne xd i też tego nie miały.

Osłona jest pod silnikiem i pod skrzynią biegów. Przynajmniej te dwie mam.

Pozdrawiam
Opublikowano
dzięki kolego za informację, znaczy musze szukać tej pod skrzynię bo zima się zbliża, a tymczasem pozostaje się pocieszyć jazdą z wgranym nowym wirusem :D
Opublikowano (edytowane)
we wrocławiu , chciałem żeby mniej paliło wiec poszło na 207KM i prawie 500NM Edytowane przez xyx
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dużo lepiej jeździ? i czy pali mniej tak jak chciałeś??

Dzisiaj jade do mastersów na diagnoze i może chipa.

Pozdrawiam
Opublikowano
Spalanie spadło o pół litra przy ostrym testowaniu auta wiec mysle że przy normalnej jezdzie różnica w spalaniu bedzie jeszcze większa. No a do tego radośc z jazdy jest znacznie znacznie większa. Można bylo wyciągnąc dużo wiecej ale chłopaki powiedzieli że ten wariant bedzie optymalny jesli chcę lepsze przyspieszenie przy wyprzedzaniu i mniejsze spalanie.