Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:shock: Witam!

Mam problemik otóż niewiem jaki ma być rozmiar głośnika przedniego w mojej e-30, po ściągnięciu ścianki okazało sie że jest tam głośnik w kształcie elipsy i przykręcony jest na dwóch śrubach . pomierzyłem otwór poszedłem do saturna kupiłem głośniki Magnata(16 cm) i tu zonk :mad2: okazało sie że one nie pasują :( więc prosze was o pomoc podajcie mi dokładne rozmiary tego otworu tzn szerokość i głębokość!

PS: Do Admina jeżeli temat sie powtórzył bardzo przepraszam !

Prosze o szybkie i konkretne odpowiedzi!!

Pozdrawiam Niech moc będzie z wami ;]

Opublikowano
dzieki wielkie , z tyłu mam dwa magnaty 2 drożne elipsy i w bagażniku tube aktywną :) dlatego tez pytałem o przód bo ktokolwiek usiadł z tyłu po 2 minutach krzyczał że ma dość :)
Opublikowano

Głośniki w półce to tylko z procesorem dźwięku dającym pewne opuźnienie.

Ja zawsze stawiam na dobry odseparowany zestaw przedni + wytłumienie. I jak starczy środków to subbas, ale on może poczekać. Dobry zestaw przedni też da sobie rade z przetwarzaniem średniego zakresu basu. Najlepiej zasilać wszystko wzmacniaczami. Obecnie mam panele z przodu, a w nich helix dark blue 16cm i do tego 25mm kopułki wysokotonowe w słupkach. W bagażniku Subwoofer na głośniku alpine 30cm. Radio alpine. Wzmacniacz carpowera i gra dość przyjemnie, aczkolwiek z racji że mam kabrio to i tak idealnego dźwięku nie uzyskam.

Opublikowano

Ja zawsze stawiam na dobry odseparowany zestaw przedni + wytłumienie. I jak starczy środków to subbas, ale on może poczekać. Dobry zestaw przedni też da sobie rade z przetwarzaniem średniego zakresu basu. Najlepiej zasilać wszystko wzmacniaczami. Obecnie mam panele z przodu, a w nich helix dark blue 16cm i do tego 25mm kopułki wysokotonowe w słupkach. W bagażniku Subwoofer na głośniku alpine 30cm. Radio alpine. Wzmacniacz carpowera i gra dość przyjemnie, aczkolwiek z racji że mam kabrio to i tak idealnego dźwięku nie uzyskam.

Opublikowano

Ja zawsze stawiam na dobry odseparowany zestaw przedni + wytłumienie. I jak starczy środków to subbas, ale on może poczekać. Dobry zestaw przedni też da sobie rade z przetwarzaniem średniego zakresu basu. Najlepiej zasilać wszystko wzmacniaczami. Obecnie mam panele z przodu, a w nich helix dark blue 16cm i do tego 25mm kopułki wysokotonowe w słupkach. W bagażniku Subwoofer na głośniku alpine 30cm. Radio alpine. Wzmacniacz carpower i gra dość przyjemnie, aczkolwiek z racji że mam kabrio to i tak idealnego dźwięku nie uzyskam.