Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mianowicie. zakupiłem zestaw hydrauliki do otwierania klapy bagażnika w e38.I mam problem iż nad akumulatorem nie mam miejsca na pompę, odkręciłem moduły EDC i PDC oraz BMW FILIER i zamontowałem ja lecz problem gdzie przykręcić te moduły bo w ich miejsce przykręciłem pompę i moduł HKS jak na zdjęciach http://www.bimmerboard.com/forums/posts/436427 ( na zdieciach w aucie nie ma modułów od EDC I PDC) (te zdiecia nie sa u mnie w aucie zrobione lecz jedyne jakie znalazłem)

PYTANIE I prośba DO UŻYTKOWNIKÓW POSIADAJĄCYCH E38 Z WYPOSAŻENIEM EDC I PDC O ZDJĘCIE OKOLIC NAD AKUMULATOREM JAK MAJA ROZMIESZCZONE TE USTROJSTWA .... SPRAWA PILNA.

Pozdrawiam Piotr z Poznania

Edytowane przez Johnny_Bravo
Opublikowano
Pompę musisz zamontować nie nad akumlatorem, tylko w sadzić w tą wnękę,między tylni prawy błotnik a wzmocnienie tego błotnika tak że będzie prawie niewidoczna.Jest to trochę skomplikowane , ale da się zrobić.Sruby przykręcasz od strony wnętrza bagażnika.
Opublikowano

dziękuje bardzo jak zamontować wiem pompę , lecz nie wiem gdzie moduły poprzykręcać od PDC i EDC bo były w miejscu właśnie tej pompy :(

ps:szukam schematu elektrycznego podłączenia modułu HKM od hydrauliki bagażnika.

pozdrawiam