Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

sciagnalem x3 2,5 z usa po podlaczeniu kompa pokazuje blad maty siedzenia pasazera koszt 920€ (cale dolne siedzenie) ze wzgledu na koszt zamuwilem w europejska mate ale nie dziala z moim modulem, czy macie jakies pomys wlutowac diode ie idzie (niema dwuch kabli niebieski i bialy) calosc wyglada tak: 26 przewoduw jest wlutowanych w modul calosc jest zatopiona w gumie orginalny nr. bmw 65.77 6945066-02 POMOCY

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widziałeś wątek o wlutowaniu diody w dziale Zrób to sam?

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Witam

sciagnalem x3 2,5 z usa po podlaczeniu kompa pokazuje blad maty siedzenia pasazera koszt 920€ (cale dolne siedzenie) ze wzgledu na koszt zamuwilem w europejska mate ale nie dziala z moim modulem, czy macie jakies pomys wlutowac diode ie idzie (niema dwuch kabli niebieski i bialy) calosc wyglada tak: 26 przewoduw jest wlutowanych w modul calosc jest zatopiona w gumie orginalny nr. bmw 65.77 6945066-02 POMOCY

Widzialem o macie do e46 z dwoma kablami moja mata to calkiem cos innego mam zdjecia jakie je wstawic

Opublikowano

nie ma takiego nr w katalogu BMW sprawdz jeszcze raz lub wyslij zdjecia.

jak masz problemy z radiem - przestroic z fal USA na Europe to daj znac

pozdrawiam

Opublikowano
nie ma takiego nr w katalogu BMW sprawdz jeszcze raz lub wyslij zdjecia.

jak masz problemy z radiem - przestroic z fal USA na Europe to daj znac

pozdrawiam

Linki do zdjec sa wyrzej z radjem tez mam problem

Opublikowano

moim zdaniem kupno nowej maty zalatwilo by sprawe, a to koszt okolo100euro.

co do radia-jakie to radio (business czy navigacja)

pozdrawiam

Opublikowano
moim zdaniem kupno nowej maty zalatwilo by sprawe, a to koszt okolo100euro.

co do radia-jakie to radio (business czy navigacja)

pozdrawiam

Radio Buisness z wielka checia bym kupil te mate za 100€ ale tak jaka ja potrzebuje to niby niedidzie osobno zamuwic tylko z calym dolna czescia siedzenia koszt 920€