Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Problem powstał nagle i przejawia się tym, że przestała działać klima, powiem więcej, teraz dmucha tylko gorącym powietrzem. Miał ktoś taki problem?. Co się mogło stać? Pozdrawiam.
Opublikowano
adalbert, sprawdź bezpieczniki i zobacz czy masz dość czynnika w układzie. Stawiam jednak na elektrozawory.
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Historia zakończyła się w ten sposób, że po diagnozie klimy jest ona ok. Prawdopodobnie padł sterownik temperatury lub coś z elektrozaworami. Pan od klimy odesłał mnie do elektryka, gdyż tym się już nie zajmuje. I tu pytanie. Czy ktos cos takiego już robił i co najważniejsze, ile zapłacił. Pan od klimy za diagnostykę nic nie wziął, co odpowiedzią z mojej strony był huk opadającej szczęki na podłogę. Nie pamiętam już, kiedy zostałem tak "potraktowany". Pozdrawiam
Opublikowano
Ehh... to nie wiem, w automatycznej jest problem z mikroprzełącznikiem, który pada wtedy trzeba na stałe zamknąć obwód lutując ścieżki.