Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi na forum a szukalem. Mianowicie planuję zakupić zestaw głośnomówiący bluetooth do swojej e39 z 2001 roku (navi Mk3, monitor 16:9, kiera multifunkcyjna, brak telefonu w podłokietniku). Mam pytanie czy da się zrobić żeby: radio mi się automatycznie wyciszało jak osbiram telefon, abym włączał zestaw głośnomówiący tym przyciskiem na kierownicy, abym miał wyżwietlane na monitorze kto dzwoni.

Pozdrawiam

Konrad
Opublikowano

witam.

Jezeli ktos do ciebie dzwoni,to nr.telefonu lub nazwa dzwoniacego jest wyswietlana na monitorze.W momecie kiedy nacisniesz pszycisk "mowiaca buzka" w kierownicy,rozmowa sie zalacza a radio automatycznie przestaje grac.Konczysz rozmowe i radio sie zalacza.

w zaleznosci od Modulu ULF (Bluetootch)beda wyswietlane SMS ,Ostanie Nr.Ksiazka Tel,SOS,itd. na monitorze.

Pozdrawiam

Ps.mam taki zestaw do E39 w "dobrej cenie"

Opublikowano

witam.

Jezeli ktos do ciebie dzwoni,to nr.telefonu lub nazwa dzwoniacego jest wyswietlana na monitorze.W momecie kiedy nacisniesz pszycisk "mowiaca buzka" w kierownicy,rozmowa sie zalacza a radio automatycznie przestaje grac.Konczysz rozmowe i radio sie zalacza.

w zaleznosci od Modulu ULF (Bluetootch)beda wyswietlane SMS ,Ostanie Nr.Ksiazka Tel,SOS,itd. na monitorze.

Pozdrawiam

Ps.mam taki zestaw do E39 w "dobrej cenie"

Opublikowano

Witam

Czyli jak mam navi 4:3 i w podłokietniku starą cegłe siemensa to co muszę kupić i ile coś takiego kosztuje żeby mieć bluetooth zamiast cegły? :lol:

Opublikowano

uchwyt do bluetooth pasuje w miejsce cegielki,kable tez powinny pasowac.

a wiec wymieniasz modul w bagazniku,uchwyt i dokladasz antene bluetooth.antene BT podlaczysz do modulu i gotowe.

Mikrofon juz chyba jest -kolo lusterka wewn.

pozdrawiam

Opublikowano
witam, dzięki za odpowiedzi ale nie o to mi chodziło. Mianowicie chcę kupić jakiś uniwersalny zestaw głożnomówiący bluetooth...
Konrad