Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich jestem nowy na forum to prosze wybaczyc jakies niescislosci w tekscie lub lokalizacji.Otoz mam takie pytanie : Chcialbym zmienic podswietlenie zapalniczki,schowka,pokretel od nawiewu popielniczek itp.na niebiesko ....i wlasnie problem tkwi w tym iz nie wiem jak bo sa biale diody i pomaranczowe szybki(odblaski) nie wiem nawet jak to nazwac.Prosze o pomoc ...serdecznie dziekuje za jakiekolwiek wskazowki . Pozdrawiam forumowiczów.
Opublikowano
jedyna moja wskazówka jaką mogę Ci dać to : zostaw auto w spokoju i niech będzie tak jak jest obecnie
Opublikowano
qrcze ładne jest obecne podswietlenie a ty chcesz zmieniac.....co Ty chcesz passata albo innego VW z tego auta zrobic ??

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
Kolego tak jak w popielniczkach to tą czerwoną szybke wyjmujesz jest to mozliwe i wklejasz tam diode ale tak od siebie to polecam czerwoną bedzie kolor jak w oryginale tyle ze ladniejszy. od nawiewu to bys musial zerwac ten plastik swiatlowodowy i wtedy sporo diod tam zeby wszedzie swiecilo ale to tam tez bym polecil wsadzic diode flux czerwona i bedzie elegancko. niebieski to nie kolor dla BMW.
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg
Opublikowano
Ok dzieki PANEUROPAN. Mi chodzilo o to jak sie te szybki tylko wyjmuje a kolor ze niebieski to podalem tak przykladowo ....Dzieki wielkie POZDRO !!!