Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam tego typu problem jadąc po dziurach a najbardziej jak jade po tzn bruku jak mam otwarte okno to slusze jak by było coś luzne myslałem że to wina osłon tarcz ale one sa przyręcone i zauwarzyłem że jeśli nadusze dalikatnie chamulec przestaje byś słyszalny czy ktos wie co to może byc?
Opublikowano
pytanie czy nie wydaje ci sie ze ten odglos jest z tylu bo mam podobny problem,umnie dochodzijakby z lewego tylu ,bylem pod samochodem jednak nic ciekawego nie znalazlem,jedynie jakby baki byly loekko luzne ale wyglada to orginalnie wszystko.
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
Miałem to w golfie no i w moim nowym nabytku E36 318 is coupe też to sie pojawiło. Na 100% lata którys klocek. w moim przypadku pomogła wymiana - klocki Ferodo na tył 67zł. Możesz pokombinować z blaszkami mocującymi klocek ale zakóp klocków za pare złotych jest chyba lepszym wyjściem.Zlokalizuj na której osi brzęczy. Przy wymianie uwazaj żebys nie wyrwał, uszkodził czujnika zuzycia klocków.