Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problema :cry: Mocno mi dzwoni z mostu i nie wiem o co z tym chodzi ?? Podnioslem tyl samochodu na lewarku i wbilem bieg, wyszedlem z fury i ruszajac kolami w prawo i w lewo zaczelo fest dzwonic. Metaliczny dzwiek wkurzajacy na maxa :duh: Nie wiem czy to jakies luzy czy koniec mostu ?? Mial moze ktos takie cos ?? jakies rady ?? ...bo dluzej tego dzwonienia nie zniose. To samo jest przy ruszaniu ale to normalne, bo jezeli przy machaniu kolami na boki dzwoni to przy ruszaniu tez ;/ HELP !!! :modlitwa: :mrgreen: :norty:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

Nie znam sie na tym za bardzo, ale odglos odchodzi z miejsca gdzie pólosie łączą sie z mostem, takze raczej chyba nie lączniki na wale.

najlepiej pojade do mechaniora i jak bedzie po wszystkim to napisze co to bylo :] pozdrawiam

NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

Napisz jak zlokalizujesz co to - temat gorący - wiele osób z forum opisuje swoje problemy z dzwonieniem i odgłosami metalicznymi - są różne diagnozy - albo podpora wału itd albo most

ciekawa sprawa