Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam u siebie w e36 polkę tylną z roletą, nie używam jej właściwie a tylko mi stuka z tyłu na nierównościach, kupiłem wiec półkę bez roletki ale za to z otworem na 3 lampę stopu :lol:

I problem w tym ze nie mogę sobie poradzić z wyjęciem tej półki. Nie wiem chyba trzeba wyciągnąć tylne słupki ale boje je uszkodzić bo nie wie jak są mocowane. poza tym trzeba tez wyciągnąć zagłówki wychodzące z półki i tutaj tez problem.... jednym słowem masakra :evil:

Byłbym bardo wdzięczny za jakieś rady :wink:[/b]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja nie miałem zagłówków ale musisz zdemontować tylne oparcia i te wstawki koło nich, potem z tylnych słupków tapicerke, ją się poprostu ciągnie i wyskakuje z zatrzasków, potem są kołki z przodu półki i taka listwa plastikowa przez całą szerokość no i u mnie tyle. Półke ciężko wyjąć bo jest sztywna ale da się, trzeba tylko troche cierpliwości.
Opublikowano

Dzieki za opowiedz :)

No to moze ze słupkami sobie poradzę skoro tak piszesz, ale te zagłówki mnie juz osłabiają. Wyczytałem ze te pręty trzymają sie na spinkach ale trudno wsadzić w tak mały otwór cos sztywnego i cienkiego czym można by je odgiąć.