Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dziś się stało coś przykrego - odkleił mi się pod wpływem ciepła jakiś przewód z silnika i auto jak odpala to lata cała buda i coś strzela jak dodam delikatnie gazu po chwili zorientowałem się że ten przewód (na obrazku na czerwono) odkleił się od uszczelki i wisi sobie...

i teraz pytanie JAK SIę NAZYWA TEN PRZEWÓD bo wypadało by go jutro gdzieś dostać i szybko kupić....bo buni stoi w garażu....

http://img135.imageshack.us/img135/704/14kb2.jpg

(fotka z innego forum ale chodzi o ten przewód do bloku silnika)

Opublikowano

przeleciałem właśnie całe Sam_Naprawiam_-_BMW_E36 i za cholerę nie znalazłem nic na ten temat...próbowałem prowizorkę zrobić naciągałem waż na ten gwint ale szybko się stopił i kapa muszę cały wąż z uszczelka chyba dorwać żeby nic sie nie stopiło ;(

proszę o szybka odpowiedź

pozdrawiam

Opublikowano
Jeśli samochód jest Ci mocno potrzebny weź ten wąż ze sobą do sklepu. Jeśli nie znajdziesz odpowiedniego, najwyżej dobierzesz coś podobnego. A później kupisz ten co trzeba. ;)