Skocz do zawartości

lewarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Proszę o przysłanie (jeśli to możliwe), zdjęcia lub szkicu lewarka do 5 E39. Dobrze byłby gdybym dostał namiary gdzie go kupić (oprócz serwisu), szukam bezskutecznie na " Alegro". W samochodzie znajdowała się jakaś podmianka.

Pozdrawiam

azam

Opublikowano
dajan......na zdjeciu jest lewarek od e-46,a on jest troche inny

wiem bo zdjęcie ukradłem z aukcji dla e46 ale z tej strony można powiedzieć że niczym się nie różnią

a chciałem jedynie kolegę naprowadzić na to że tak powinien wyglądać lewarek i jeśli ma inny to nie będzie pasował a jeśli ma taki i mimo to nie pasuje to najprawdopodobniej nie ma czterech plastykowych korytek na podwoziu z którymi współpracuje lewark (oryginalny)

prawda ???

Opublikowano

U mnie w E39 M5 podpasowal lewarek od Opla Vectry A.

Pasuje do gniazd w progach idealnie. Chyba bedzie tak samo w innych E39.

Musialem kombinowac, lewarek nie wchodzi do fabrycznego wyposazenia M5, ktora nie ma kola zapasowego.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Dziękuję, wszystko już wiem, a tę "brykę" mam od niedawna, więc nie ma co się nade mną pastwić, bo się wypiszę z Klubu. i wpiszę "negatyw"

Pozdrawiam

azam

Opublikowano
Dziękuję, wszystko już wiem, a tę "brykę" mam od niedawna, więc nie ma co się nade mną pastwić, bo się wypiszę z Klubu. i wpiszę "negatyw"

Pozdrawiam

azam

kto sie nad toba pastwi? :shock:

zadales pytanie, dostales kilka sensownych odpowiedzi, to o co chodzi?