Skocz do zawartości

jakie zawieszenie sportowe czy gwintowane??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym usztywnić swoje autko i nie wiem jakie zawieszenie jest lepsze sportowe czy gwintowane czy sportowe?? i czym sie one roznia?? czy ktos moglby mi polecic jakies konkretne zawieszenie?? czy ktos cos wie na temat firmy mts?? bo na allegro jest po dosc atrakcyjnej cenie zawieszenie tej marki?? znalazlaem jeszcze jedno http://www.moto.allegro.pl/item405898357_zawieszenie_sportowe_bmw_e46_40_30mm_supersport.html

ale nie znam tej firmy!! pomocy!!!

z gory dziekuje za pomoc:)

Opublikowano
Wszystko zależy od tego ile kasy masz do wydania, na pewno zawieszenie gwintowane jest lepsze ponieważ możesz sobie regulować wysokość samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba możesz go podnieść do góry, ale jest droższe. To na Allegro jest za tanie, nie wiem ile to wytrzyma, np: cztery amortyzatory firmy Koni kosztuja 2tys. z możliwością regulacji twardości, sprężyny jak się nie myle ok. 800zl. Kiedyś do poprzedniego samochodu kupiłem takie tanie wynalazki (amortyzatory) i po pól roku musiałem wymienić na nowe, już tego błędu nie popełnię.
Pozdrawiam
Opublikowano
a ja mialem sprezyny wlasnie z supersporta i sobie chwale te same mialem -40 przod -30 tyl nie byly za twarde nie byly za miekkie w sam raz z seryjnymi amorkami auto zyskalo na wygladzie po okolo miesiacu siadlo jak powinno i bylo elegancko
brak