Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tu Ci też nie pomogę, bo uważam jeżdżenie na używanych oponach za idiotyzm. Kupowanie używanych opon to loteria i nie słyszałem o dobrych składach używanych opon (o złych tak).
PawełH
Opublikowano

A jakie masz koła??, i jaki przedział cenowy Cię interesuje??

Ja bym Ci proponował nowe gumy, a jak chcesz iść po cenie, to fajne są barumy - dobrze się spisują w bmw, troszke tańsze są fuldy, ale w beciach lubią się "ząbkować".

Z używkami jest różnie - nie wiesz ile zaliczyły dużych dziur i krawężników...po jednyum sezonie mogą być już do wyrzucenia, a nie musisz od razu kupować kompletu, możesz po 2 szt. zakładać.

Mam zaprzyjaźniony serwis oponiarski w Krakowie, jak co to możemy tam uderzyć, albo sam pojedziesz i powołasz się na mnie.

Dobrze i tanio robią też w zawieszeniu - dla mnie koszty robocizny wychodzą jakieś 60-70 % tego, co w innych warsztatach bym musiał wybulić.

Opublikowano

jak jesteś zainteresowany moją propozycją, to dawaj łączami prywatnymi.

Acha - jaki rozmiar gum Cię interesuje ?? {ewentualnie patametry nośności opon np. 86Q :mrgreen: }