Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Na wstepie dodam, że od dwóch dni jestem posiadaczem E-39 TDS. Jednym z niedomagań auta :P jest luźno zamocowany plasticzek na górze gałki zmiany biegów. Ten na kórym jest narysowane które biegi gdzie są :twisted: . Mianowicie odstaje i :jest luźny". Próbowałem podwazyć go - nie chce zejść, próbowałem odkrecić całą rączkę - nie chce zejść, próbowałem wyciągnąć cały drążek :P - nie chce. Próbowałem znaleść odpowiedz w "szukaj" i też nie znalazłem :lol: :shock: .

Wiecie jak to zrobić :?: HELP :mrgreen:

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witajcie. Na wstepie dodam, że od dwóch dni jestem posiadaczem E-39 TDS. Jednym z niedomagań auta :P jest luźno zamocowany plasticzek na górze gałki zmiany biegów. Ten na kórym jest narysowane które biegi gdzie są :twisted: . Mianowicie odstaje i :jest luźny". Próbowałem podwazyć go - nie chce zejść, próbowałem odkrecić całą rączkę - nie chce zejść, próbowałem wyciągnąć cały drążek :P - nie chce. Próbowałem znaleść odpowiedz w "szukaj" i też nie znalazłem :lol: :shock: .

Wiecie jak to zrobić :?: HELP :mrgreen:

Pozdrawiam.

ojej, ,szkoda ze mam automat ;) wymienialem swoja niedawno,

w e39 steptronicu ona w zasadzie siedzi na wcisk i na jakis durny zaczep

ktory nie bardzo ja trzyma - recepta bylo po prostu mocne szarpniecie

do gory. Moze w manualu jest podobnie ?

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
hehehe dzięki chłopaki za rady :cool2: . Kurde ta cała dzwignia jakaś dziwna jest :roll: . Po podniesieniu "skórki" mieszka jest metalowy drążek. W drążku tym są dwie dziury - na przestrzał - widać w środku gumę. Jak kręce gałką to widze jak ta guma się rusza i wyglada mi na to że ta gałka jakoś musi być do tej gumy zamocowana :roll: . Hmmm dobra jutro podejde do tej sprawy bardziej agresywnie - chociaż szarpiąc wczoraj w góre i w dół miałem odczucie, że zaraz całą tą dzignie wyrwe :mrgreen: