Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co jakis czas zapala mi sie kontrolka od poduszki powietrznej, czasem gasnie w czasie jazdy i jest ok, a czasami jak odpale auto to swieci sie caly czas, sprawdzalem kable pod fotelem i wszystko jest wporzadku. Co moze byc przyczyna, na komputerze tez nie wykryto usterki?
Opublikowano
widzialem na allegro jakis patent, ze "wylacza" mate i jest ustawione tak, jakby pasazer byl caly czas w samochodzie.
Opublikowano
Hejka. Dioda tylko symuluje ze pasazer siedzi. Wiec jedynym minusem tego wyjscia jest to ze jak nie bedzie pasazera i cos sie stanie to wywali podusze i napewno nie bedzie to opoznione czy cos. Nie wprowadzajmy kolegow w blad...pozdro
Opublikowano

tak czy siak dla mnie jakies kombinatorstwo z wlutowaniem diody nie wchodzi w gre nawet. nie bede robil czegos do czego nie jestem przekonany, nie mam stuprocentowej pewności i ogólnie odnosnie czego zdania są bardzo podzielone. na życiu czy zdrowiu swoim lub kogos nie ma co oszczedzac!!!!! :mad2:

to nie jest wprowadzanie w zaden błąd , tylko apel do zdrowego rozsądku

pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie tak samo jak napisał poprzednik - jeśli Ci sie kolego przepali żarówka to nie wymieniasz całej lampy bo po co - to samo z matą moim zdaniem lepiej mieć włączoną cały czas niż ma sie "przetrzeć" w najbardziej newralgicznym momencie - np. wypadku :| Mata sie przeciera baaaardzo często a wypadek to raczej "raz na milion" chyba ze kolega jeździ z narażeniem życie sowjego jak i najbliższych i dla tego woli mieć sprawne jaśki :mrgreen:

P.S. Prosze nie brać do siebie mojej wypowiedzi :twisted2:

"A Pan 9mm Jest Pasterzem Chroniącym Moją Sprawiedliwą Dupę W dolinie Ciemności..."
Opublikowano
Dokładnie tak samo jak napisał poprzednik - jeśli Ci sie kolego przepali żarówka to nie wymieniasz całej lampy bo po co - to samo z matą moim zdaniem lepiej mieć włączoną cały czas niż ma sie "przetrzeć" w najbardziej newralgicznym momencie - np. wypadku :| Mata sie przeciera baaaardzo często a wypadek to raczej "raz na milion" chyba ze kolega jeździ z narażeniem życie sowjego jak i najbliższych i dla tego woli mieć sprawne jaśki :mrgreen:

P.S. Prosze nie brać do siebie mojej wypowiedzi :twisted2:

jak mi sie przepali zarowka to wymieniam zarowke, a jak mi sie przerwie mata to nie wymianiam calego fotela tylko mate ;) robie tak jak rozsadek mi nakazuje a nie oszczednosci!!!! i nie zycze wam tego zebyscie załowali kiedys tych oszczednosci jak cos sie stanie. co do jazdy to powinienes wiedziec o tym ze jak Ty jedziesz dobrze i bezpiecznie to jest dopiero połowa sukcesu!!!ja tak jezdze ale biore pod uwage to ze z naprzeciwka moze jechac ktos kto tak nie jezdzi!!!i tobie tez radze zebys wzial to pod uwage!!! co do diody , jesli okaze sie patentem pewnym, działajacym i bezpiecznym to odrazu biore sie za lutowanie! a dopoki tej pewnosci nie mam to nie mam zamiaru ryzykowac!

P.S. Radziłbym Wziac do siebie moja wypowiedz!

pzdr!