Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

od jakiegos czasu mam dziwny problemi , nie gasna - przewaznie mrugaja kontrolki wymienione w temacie. Czy Wam rowniez tak sie dzieje/

p.s. Tiptronic uczy się 'nogi" kierowcy - jak mozna zresetowac te ustawienia ?

Opublikowano

od jakiegos czasu mam dziwny problemi , nie gasna - przewaznie mrugaja kontrolki wymienione w temacie. Czy Wam rowniez tak sie dzieje

Komputer prawdę ci powie...

p.s. Tiptronic uczy się 'nogi" kierowcy - jak mozna zresetowac te ustawienia ?

Jak wyżej (reset), albo pojeździć trochę i nauczy się Twojego stylu jazdy...

...

Opublikowano
od jakiegos czasu mam dziwny problemi , nie gasna - przewaznie mrugaja kontrolki wymienione w temacie. Czy Wam rowniez tak sie dzieje ?

Ja tak mialel, gdyz moje auto (z usa) przed zakupem stalo pare miesiecy na parkingu i szlag trafil akumulator. Czesto migala kontrolka 4x4 jako ze auto mialo za malo pradu do uruchomienia napedu na przod i generalnie komputer wywalal mase bledow, radio sie resetowalo do ustawien fabrycznych. Wymiana akumulatora zalatwila problem

Opublikowano
moja jest krajowka, ale nie chce mi sie jechac do serwisu bo niczym oprocz dyskoteki sie to nie objawia .... ;) myslalem, ze macie jakies doswiadczenia podobne do moich.
Opublikowano

Ja tak mialel, gdyz moje auto (z usa) przed zakupem stalo pare miesiecy na parkingu i szlag trafil akumulator. Czesto migala kontrolka 4x4 jako ze auto mialo za malo pradu do uruchomienia napedu na przod i generalnie komputer wywalal mase bledow, radio sie resetowalo do ustawien fabrycznych. Wymiana akumulatora zalatwila problem

To prawda, po każdym rozładowaniu akumulatora do zera resetują się ustawienia radia, wariują lampki (4x4 świeci się ciągle), pojawiają się błędy... Ale po naładowaniu (albo wymianie) te objawy znikają. Jeśli więc Kolega "crok" jeździ swoim autem to nie brak prądu jest przyczyną jego kłopotów...

...