Skocz do zawartości

Czy miska oleju od M43 podejdzie do M42 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno na naszych równiutkich drogach załatwiłem sobie wymiane miski oleju na nowa. Zawiesznie mam - 40 mm, silnik lekko uniosłem na poduszkach ale osłony nie zdazyłem zrobic. Jezdze ostroznie ,tyle żena trasie po prostu nie da sie wypatrzec z daleka niespodzianki naszych drogówców i wyhamowac do 10km/h. Oni chyba rozsypują ten asfalt z łopaty i udeptują pózniej nogami. :duh:

Teraz mysle czy zmienic auto na inne czy moze uda sie cos zrobic z tym co przedobrzyli inzynierowie ( nie wiem po co tak długi smok ?? ). Nie jezdze po kraweznikach , ale chce tylko powoli jechac w trase bez stresu o ten wcale nie tani kawałek aluminuim.

Od razu mówie ze zawieszenia nie podniose bo nie przezyje takiej zmiany wygladu.... teraz jest piekna

Męczy mnie jedna mysl - czy dało by sie włozyc krótszy smok oleju i płytsza ( wyzsza ) mise oleju do mojego silnika ??? Jesli ktos próbował prosze o odpowiedz , bo moze niepotrzebnie bede pełzał z miarką pod kolegi E36

Jazda BMW to podobnie jak jazda TIRem tylko zapas miejsca zostawiam po stronie zewnetrznej

http://img389.imageshack.us/img389/8589/obraz037editedeg8.jpg