Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zamierzam kupic alum ktory ma rozstaw srob 5x112, ET 38 7,5Jx16H2

i nie wiem za bardzo gdzie i jakie kupic te dystanse szukalem na allegro ale nie ma (chyba) i czy takie kolka mi wejda do auta czy nie beda obcieraly??

Pozdrawiam :roll2:

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

Jesli ktos wie to b prosze o napisanie jest to dla mnie wazne i troszke pilne :modlitwa:

Acha czy sa takie dystanse z 4 srob na 5?

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
z 4x100 jedynie na 5x130 (Porsche) innego nigdy nie spotkalem, mozesz dorabiac ale z doswiadczenia wiem ze byle paproch ci tego dobrze nie zrobi (o ile to w ogole mozliwe - rozrysuj sobie sruby)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
no pszukaj 16 ale z rozstawem 4x100, mozesz szukac 17 albo i 18 :) obciarac nie bedzie o ile dobierzesz dobre ET (pomiedzy 20 a 30) i profil oraz szerokosc opony (max szerokosc dla 16 to 225). Pozdrawiam

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

ale nie beda obcieraly? nawet jak jezdze w kaplecie osob?

Nowe AZEV 15cali ET 35 kosztuja 1000zl

Natomiast AZEV 16 kosztuja 1200zl

Jak mozesz to podaj ET dla kola 16cali jakie ma byc ET i czy dla 15 jest dobre ET 35.

Sorki ale kapletnie sie na tym nie znam

pozdr

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

jezdzilem e30 325iX z felgami 16", ET niestety nie pamietam. max co udalo mi sie zalozyc to 225 i nie obcieralo.

oczywiscie 225 mialem i na przodzie i na tyle. tylko ta roznica ze to byl iX, a on chyba ma troche szerzej kola.

Pozdrawiam

było... E30 320, E30 325ix, E34 535iA, E46 330xd
Opublikowano

Sam juz nie wiem :mad2: :cry2:

Zebym wiedzial ze te 16 na 100% nie beda opcieraly nawet jesli jest auto na max obciazene to bym je wziol.

Czy kupic 15 roznica jest nie wielka bo 16 cali kosztuja 1200zl a 15 1000zl

Chyba w 16 bede musial 45 profil opony miec??

BMW wieczna miłość...