Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fotel z pamięcią,mówisz o module pod siedzeniem?,jak narazie podłączyłem fotel i wszycho działa tylko po wciśnięciu pamięci fotel schodzi do dołu i cofa na maksa w tył

Następną srawą jest podłączenie tylnej rolety,czy jest tam jakiś sterownik,czy próbować podświetlenie przełącznika np.z przełącznika szyb,a zasilanie np. z zapalniczki

Opublikowano
Moduł do rolety powinien być przymocowany do stelażu rolety. Do podłączenia służy jedno z gniazd w okolicy tylnej skrzynki bezpieczników, lepiej ciągnąć prąd z niego, jest odpowiednio zabezpieczone itd. Mogę cyknąć fotę, jeśli po wtyczce nie dojdziesz które to. (jeśli masz wtyczkę, rzecz jasna) Co do foteli, to właśnie moduł pod siedzeniem miałem na myśli.
Opublikowano
witam z roletą jest tak że niema kostki na podszybiu i tak jak pisałem podłącze do zapalniczki oczywiście zrobie dodatkowe zabezpieczenie ,kable kłade nowe