Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam ogromny problem z moja E46 z 99 roku 1,9 benzynka mianowicie od jakiegos czasu moja beemka na 3 biegu oraz wyzej nie chce wejsc na obroty dochodzi do 4 tyś nie przyspiesza ale za to strasznie ją szarpie na postoju gdy dodam troszke gazu tez nie dochodzi do 6 tyś tak jak bylo to wczesniej bylem z tym problemem u elektryka jednak ten po tygodniu naprawy i skasowaniu 400zl nie pomogl mi wcale pomożcie co to może byc :modlitwa: :modlitwa:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Napisz co było sprawdzone. Może nie pali ci na jeden cylinder :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Za bardzo nie znam sie na mechanice itp ... wiem ze wymienil mi kablewysokiego napiecia i swiece sprawdzal sonde lambda i cos wlasnie wspominal o cylindrach ze cisnienie nie jest rowne co moze byc tego przyczyna i co trzeba bylo by wymienic z gory dzieki
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Nierówne cisnienie spowodowane może być nadpalonymi gniazdami zaworowymi, zuzytymi szklankami lub pierścieniami tłokowymi. Jest na świecach nagar :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
W tym momencie zadales mi pytanie na ktore Ci odpowiem bo nie wiem co to znaczy ... Cyba jutro bede musial sie wybra do serwisu BMW moze tam m pomoga ...