Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich....

jako nowo upieczony właściciel E60 w wieku 6 miesięcy oczywiście "pieję", ale również borykam się z małymi niespójnosciami. mam wielką nadzieję, że ktoś z bywalców będzie w stanie mi pomóc:

kwestia 1:

nagrałem kilka CD z mp3 i niesty tylko niektóre z nich odtwarzają się bez bólu, a większość NIE!!! czy jest jakiś schemat nazywania, formatowania i zapisywaia płyt który daje szanse na sukces?

kwestia 2:

2x zawiesił mi się iDrive.... po rozumiem samoczynnym mini restarcie wszystko znowu było OK.

czytam wasze dyskusje i sprowadzam to może na kwestię wersji softu.

czy jego upgrade (bo zapewne są w nowszysch wersjach) dotyka w jakiś sposób kwestii gwarancji na pojazd? (mam jeszcze takową ;-)

z góry mega dzięki za pomoc

pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Hej.

Jak masz samochód na gwarancji to nawet się nie zastanawiaj 2 razy i jedz za darmo wymienić soft na najnowszy. A co do mp3 to generalnie to jest tylko kwestia softu. Na forum też była instrukcja jak nagrywać mp3 (jakim programem, jaką prędkością, itd).

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokladnie, rob update softu. A najlepsze by bylo, gdyby przy update sie wywalil CCC, to bys dostal nowego za darmo :)

Ale update softu nie jest gwarancja, ze wszystko bedzie dobrze - co jakis czas czytam, ze pomimo nowego softu wystepuja restarty.

Jak slysze takie historie, to sie nie dziwie, ze BMW olalo VDO Siemens i teraz bedzie montowalo system Beckera, z ktorym podobno ani w MB ani Audi nie ma zadnych problemow.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
u mnie np. wyświetla 250 piosenek a na płycie mam 1000 utworków... tak ma też byc??

A u mnie wkurzajace jest to, ze programy radiowe, ktorych nazwy sie zmieniaja (tzn. sa tam jakies ciagle zmieniajace sie napisy) przedstawiane sa jako LOCAL-X (gdzie X jest numerem). Gdy nazwa stacji jest stala - np. JEDYNKA albo WDR3, to wtedy wszystko dziala.

Niby nic, ale wkurza.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
mam identycznie ;] częste przebicia radia maryja(podczas słuchania innej stacji na moment zaskakuje radio maryja i za chwile powrót do normalnej stacji) :-) widac Tadeusz nie próżnuje! :D