Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słuchajcie ostatnio pytałem o dmuchawe co się mogło stać jak nie działa ogrzewanie w aucie i nie dmucha zadnym powietrzem czy to zimnym czy ciepłym. Napisaliscie ze to silniczek dmuchawy. A teraz mam takie pytanie, czy są jakieś bezpieczniki odpowiedzialne za klimę bądz za dmuchawę w aucie? Przypomnę ze mam bmw e36 325td. I problem zaczął się od tego że strzeliło mi coś w okolicach maski jak włączyłem dmuchawe na 4 poziom... Klima nie sprawna!!! Proszę poradzcie gdzie szukać jakiś bezpieczników odpowiedzialnych za klime badz dmuchawe. Może jakieś przekaźniki się spaliły? Czekam na cenne uwagi. POZDRO
Opublikowano
pod maska w skrzynce masz bezpieczniki, rozpiske poszukaj sobie na forum, wymien odpowiedni bezpiecznik i bedziesz wiedział czy to to, czy coś innego :wink:
Opublikowano
Nie potrafię zlokalizować rozpiski tych bezpieczników. Ty kolego czasem nie masz? Ile będzie odpowiedzialnych bezpieczników za tą dmuchawę?