Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzis przyszedl mi nowiutki akumulator.

Banner 74ah 680a

i juz sam wyglad porownujac z centra 72ah, sprawil, ze nie dziwie sie, ze Banner maja aprobate bmw i ida na 1 montaz...

Mniejszy, nie leje sie z niego, ladnie ukryte cele, ktore sie wykreca, a nie panel... dwa uchwyty, a w centrze jeden za ktory nie ma jak zlapac (nieporeczny) i w dodatku ciezszy ... ale to ostatnie to akurat nie zawsze wada...

Centry juz pewnie w przyszlosci nie zakupie... ta miala 1,5 roku i cos nie tak z jedna cela... - przereklamowana i za droga

zobaczymy jak bedzie z tym...

A problem mam z nim taki, z poprzednim tez mialem, ze nie wiem jak go zamocowac pod kanapa, trzymaja tylko kable i klemy, a banner jest jeszcze mniejszy od centry wiec lata na wszystkie strony ...

Byly tam jakies oryginalne blachy/wkrety itp czy jak?

Moze ja ich poprostu nie mam...

A tak przy okazji, zamowilem rowniez

http://allegro.pl/item397715515_megapulser_reanimator_akumulatora_wys_gratis.html

Czy ktos sie z tym spotkal lub mial okazje korzystac?

Do konca tygodnia powinno mi przyjsc.

Rzeczywiscie klamac nie klamia... ale praktyka to co innego, wiec postanowilem sprawdzic na sobie :)

Pozdrawiam
Opublikowano
Uchwyt jest na dole, taki jak w każdym samochodzie, odpowiedni kawałek blachy z dziurą i miejsce na wkręt. Jeśli miałeś inne aku ( dedykowane do E 34 jast węższe, typowy musi być luzem ) to mógł ktoś zgubić ten element, idź na szrot- ogólnie nikt tego raczej nie potrzebuje, kupisz za grosze.
Opublikowano
Witam.

Centry juz pewnie w przyszlosci nie zakupie... ta miala 1,5 roku i cos nie tak z jedna cela... - przereklamowana i za droga

Czy ja wiem... Centra seria FUTURA 3 lata gwarancji i 2 lata assistance.... to wcale nie jest przereklamowane

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano
Witam.

Czy ja wiem... Centra seria FUTURA 3 lata gwarancji i 2 lata assistance.... to wcale nie jest przereklamowane

Pewnie wyładował AKU i "przetransportowywał" w łapkach i zamiast delikatnie postawić to rzucił i cela poszła :)

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
zy ja wiem... Centra seria FUTURA 3 lata gwarancji i 2 lata assistance.... to wcale nie jest przereklamowane

Jak dla mnie jest, jeszcze moze kiedys zaryzykuje z centra od nowosci, bo ten byl od zakupu auta. Niestety gwarancji nie dostalem... wiec moge sobie wyrzucic :mrgreen:

A poza tym jak bym mial to nie czekalbym nie wiadomo ile na gwarancje tylko kupil drugi...

co z tego ze jest gwarancja jak produkt pada po 1,5 roku i musisz potem zalatwiac czekac nie wiadomo co... gwarancja w wiekszosci przypadkow to fikcja, i juz mialem sie o tym niestety nie raz okazje przekonac.

wole sprawdzony produkt ktory bedzie dzialal dluzej nawet bez gwarancji, niz taki co padnie po roku z 10 letnia gwarancja...

Pewnie wyładował AKU i "przetransportowywał" w łapkach i zamiast delikatnie postawić to rzucił i cela poszła Smile

akumulator nie byl rzucany jak to napisales... zreszta gdyby tak mialo byc, to podejrzewam, ze wiekszosc nowych transportowanych kurierem / poczta bedzie rowniez uszkodzona, w tym i ten co teraz zakupilem :duh:

Pozdrawiam