Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Posiadam BMW 320d E46 99/00 z nieoryginalnym radiem na kasety Blaupunkt Caracas C12 które tragicznie wygląda w moim samochodzie, od strony pasażera można zobaczyć 2mm jego bocznej blachy więc postanowiłem kupić nowe, dobre radio na cd/mp3 tylko że nie wiem jakie będzie dobre oraz będzie pasować. Posiadam z przodu oryginalne głośniki od bmw (nie wiem jakiej mocy) oraz z tyłu montowane przeze mnie 2 głośniki Boschmann R-2530 z mocą niby 300W i kieruje się do was z pytaniem, jakie dobre radio polecacie mi? Tak do ceny 300-350 złotych.

A tak na boku czy jakieś specjalne rozmiary te radio musi mieć żeby pasowało idealnie? Czy nie ma takiego radia oprócz BMW Reverse które by pasowało bardzo dobrze.

Z góry wielkie dzięki

Opublikowano
jest takie radio.oryginal business cd/mp3.poszukaj na allegro.

800zł na allegro - nowe

Tak więc to chyba nie ten przedział cenowy.

Za 350-400zł na pewno kupisz jakieś markowe radio z MP3, które będzie miało znacznie więcej funkcji i mozliwości niż owe BMW Business CD ( tylko zaślepka :cry2:

Opublikowano
jest takie radio.oryginal business cd/mp3.poszukaj na allegro.

800zł na allegro - nowe

Tak więc to chyba nie ten przedział cenowy.

Za 350-400zł na pewno kupisz jakieś markowe radio z MP3, które będzie miało znacznie więcej funkcji i mozliwości niż owe BMW Business CD ( tylko zaślepka :cry2:

Właśnie tak napisałem, że się nie zmieści w tym przedziale cenowym...

Jak miałem e46 udało mi się kupić oryginalne radio CD bez MP3 za 350zl oczywiście używka.

Opublikowano
Wpadłem wczoraj wieczorkiem do niemiec, do pierwszego lepszego sklepu i kupiłem fajne Radio marki Kenwood KDC-W4037 za cene 79 EURO. Pasuje idealnie! Narazie nie mam podłączonej anteny bo w komplecie nie było przejściówki ISO -> JASO. I zauważyłem że przednie oryginalne głośniki działają tragicznie z tym radiem :P Będzie konieczna rozbiórka tapicerki drzwi i wymiana głośników ;]
  • 2 tygodnie później...