Skocz do zawartości

Dziwne zachowanie komputera (OBC)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio mnie bardzo zdziwilo zachowanie komputera. Mam tzw "duzy" komputer. Kiedys bylo juz o tym na forum ze niektore wersje mialy opcje "przewietrzania" (te bez webasto). Niestety u mnie pod wcisnieciem stosownego przycisku jest tylko stoper. Ale ktoryms razem przypadkowo po wcisnieciu drugi raz przcisku pokazaly sie opcje timera do przewietrzania :shock: Dalo sie ustawic czas. Zapalaly sie czerwone diody przy przycisku itd. Wszystko tak jakby bylo przewietrzanie. Dziwne, bo wczesniej tego nie bylo. Sprobowalem ponownie po jakims czasie i funkcji przewietrzania zniknely. Pojawily sie jeszcze z raz i koniec wiecej nie chca sie pokazac :( O co tu chodzi ? Czy cos nie laczy? zwiera? Czy w jakis prosty sposob mozna uruchomic funkcje przewietrzania, tak zeby juz byly na stale? Idzie lato i mogloby sie przydac :)

Moze ktos juz sie spotkal z czyms podobnym? A moze uruchamial te funkcje gdy byly nieaktywne wczesniej?

Pozdrawiam

było... E30 320, E30 325ix, E34 535iA, E46 330xd
Opublikowano
no naprawde nikt sie nie spotkal z tym? nikt nie wie co sie dzieje ??
Opublikowano
Ostatnio mnie bardzo zdziwilo zachowanie komputera. Mam tzw "duzy" komputer. Kiedys bylo juz o tym na forum ze niektore wersje mialy opcje "przewietrzania" (te bez webasto). Niestety u mnie pod wcisnieciem stosownego przycisku jest tylko stoper. Ale ktoryms razem przypadkowo po wcisnieciu drugi raz przcisku pokazaly sie opcje timera do przewietrzania :shock: Dalo sie ustawic czas. Zapalaly sie czerwone diody przy przycisku itd. Wszystko tak jakby bylo przewietrzanie. Dziwne, bo wczesniej tego nie bylo. Sprobowalem ponownie po jakims czasie i funkcji przewietrzania zniknely. Pojawily sie jeszcze z raz i koniec wiecej nie chca sie pokazac :( O co tu chodzi ? Czy cos nie laczy? zwiera? Czy w jakis prosty sposob mozna uruchomic funkcje przewietrzania, tak zeby juz byly na stale? Idzie lato i mogloby sie przydac :)

Moze ktos juz sie spotkal z czyms podobnym? A moze uruchamial te funkcje gdy byly nieaktywne wczesniej?

Pozdrawiam

Ja mam przewietrzanie, ale nie mam stopera. Nie masz instrukcji obslugi ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
nietety, instrukcji nie mam. nie sadze jednak zebym znalazl w niej cos na ten temat... zaciekawilo mnie poprostu chwilowe pojawienie sie opcji przewietrzania, bo skoro pojawilo sie samo, to powinno sie jakos dac uuchomic. gdzies juz kiedys w necie cos widzialem na temat uruchomienia tej opcji. musze poszukac znowu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przyłączam się do pytania kolegi.Sam niedawno bawiąć się komputerkiem uaktywniłem opcję przewietrzania ale później wciskajac zeit mialem dostep tylko do stopera i tyle.Mozliwe ze do tego potrzebna jest jakas specyficzna sekwencja klawiszy ?